AD 4 LOG

Vloertegels voor je nieuwe koophuis

Geplaatst op

Je nieuwe koophuis, het is wat. Spannend, intensief, kostbaar, maar vooral; leuk! Het moet een echt feestje zijn. Je nieuwe thuis moet je ook een echt thuis kunnen noemen, en daarom moet je het ook zo gaan inrichten. Alles moet bij elkaar passen en je moet er tot rust kunnen komen. Als vloertegels jouw ding zijn, dan moet je hier zeker naar kijken. In deze blog vind je de leukste vloertegels voor je nieuwe koophuis. 

Mozaïek

Mozaïek tegels zijn vloertegels van zeer kleine afmetingen. Ze kunnen worden gemaakt van verschillende materialen, waaronder keramiek, porselein, natuursteen of glas. Je hebt een breed scala aan keuzes die variëren van geglazuurde tot ongeglazuurde tegels. Als je op zoek bent naar een manier om je kamer kleurrijk te maken zonder het creëren van een rare look zijn deze vloertegels een goede optie. Zij worden over het algemeen in de keuken of de badkamers geïnstalleerd.

Natuurlijk steen

Natuursteen vloertegels zijn er in verschillende vormen, waaronder graniet, marmer, kalksteen en meer. De duurzaamheid van natuursteen tegels varieert van materiaal tot materiaal. Sommige zijn duurzamer dan andere. Marmeren tegels of granieten tegels zijn voornamelijk geschikt voor de woonkamer en de badkamer. Ze zijn ook leuk als keukenbladen. Marmeren vloertegels zijn schitterend in huis, maar ze zijn wel vrij prijzig. Weet waar je aan begint!

 

Keramische vloertegels

Keramische vloertegels worden gemaakt van klei. Deze worden vervolgens voorbereid en gevormd. Ze zijn verkrijgbaar als geglazuurde/gepolijste vorm en niet gepolijst/ongeglazuurde vorm. Keramische vloertegels is voor veel mensen een goedkopere optie om hun huis te betegelen. De prijs is zestig procent minder dan die van porseleinen tegels. Huiseigenaren kunnen ook gemakkelijk snijden van de tegels als ze de installatie zelf willen doen.

Porselein

Porseleinen vloertegels zijn zwaarder en minder waterdoorlatend in vergelijking met hun keramische tegenhangers. Ze worden vaak geperst en bevatten minder onzuiverheden in vergelijking met keramische tegels. Door hun hoge dichtheid zijn ze net even sterker en hebben ze een hogere waterbestendigheid dan keramische tegels. Porseleinen tegels gaan ook langer mee dan keramische tegels, en dus zijn ze geschikt voor locaties met druk verkeer.

 

Gerelateerde berichten

Over ons

Lees meer over de auto, transport en logistiek.

Contactgegevens

Via info @ ad4log.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden